Op zoek naar een te gek vakantiebaantje?

Kom tijdens jouw vakantie ervaring op doen bij het meest veelzijdige verhuurbedrijf in licht-, audio, video en rigging van Europa!

Liever een vaste baan? Check dan ons vacatureoverzicht.

De mogelijkheden

Heb je altijd al interesse gehad in de evenementenbranche, maar weet je nog niet alles over de apparatuur die daarbij komt kijken? Geen zorgen! Bij Rent-All zijn er volop mogelijkheden om de branche te verkennen en onderweg ervaring op te doen. Op onze Technische Dienst Service en in ons magazijn heb je geen ervaring of een speciale opleiding nodig, dus dit is misschien wel het perfecte bijbaantje voor jou!

Technische Dienst Service

Als onderdeel van onze Technische Dienst Service zorg je ervoor dat onze verhuurmaterialen er piekfijn uitzien en technisch in topconditie zijn. Je voert onderhoudsbeurten uit zodat alles perfect wordt afgeleverd bij onze klanten. Bij deze rol ligt de focus vooral op verlichting, en je hebt geen voorkennis nodig. Dit is een geweldige kans voor mensen met interesse in elektronica, elektrotechniek, of podium- en evenemententechniek.

Magazijn

In ons moderne magazijn werk je samen met een robot en een manueel gedeelte. Hier ben je verantwoordelijk voor het in- en uitgaande materiaal voor nationale en internationale evenementen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles compleet en klaar is voor transport. Na verhuur los je de retour gekomen apparatuur, doet een visuele controle en zorgt dat jouw collega’s van de Technische Dienst het materiaal weer kunnen servicen voor het volgende feestje.

Tussenjaar en vakantiewerk

Bij Rent-All hebben we altijd plek voor tussenjaarstudenten en studenten die wat willen bijverdienen tijdens hun vakanties. Naast het leveren van apparatuur voor te gekke feesten en festivals, zijn we het hele jaar door betrokken bij verschillende theaterproducties, TV-shows en sportevenementen. Vooral tijdens het festivalseizoen kunnen we altijd extra hulp gebruiken! Dus, of je nu ervaring hebt of niet, wij zien jou als een waardevolle toevoeging aan ons team en bieden je graag de kans om een kijkje achter de schermen te nemen, zelfs als je maar voor een korte periode beschikbaar bent.

Solliciteer nu!

Graag de periode aan geven als [maand, jaar] tot [maand, jaar]. Als je dit nog niet zeker weet, probeer dan een schatting te geven.

! Wanneer je dit ingevulde formulier verstuurd via deze website geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens.