Zoek je een leuke stage?

Wij voeren een actief stagebeleid en zijn altijd geïnteresseerd in jong talent dat zich graag wil ontwikkelen in de entertainment business.
Stuur je motivatie samen met je cv en we zullen je zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden binnen de Rent-All groep.

! Wanneer u online solliciteert via deze website geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens.

Meer over Rent-All

Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van rigging, licht-, video- en audioapparatuur. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Onze marktleidende merken in combinatie met toonaangevende partners maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Spanje en van het Verenigd Koninkrijk tot Turkije: wij zijn ‘Your equipment supplier in Europe’.

Naast het hoofdkantoor in Bemmel heeft Rent-All vestigingen in Lier (BE), Castrop-Rauxel (DE), Nürnberg (DE) en Wil (CH). Rent-All is zowel veelzijdig als innovatief. De interne technische dienst ontwikkelt oplossingen die aansluiten bij de vraag van de klant. Dat maakt ons een van de weinige grote verhuurders die blijven investeren in nieuwe producten en technieken.