Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Dat is waar we bij Rent-All al meer dan 25 jaar voor staan.

Innovatief

Hoewel al onze producten high-end zijn, blijven we toch jaarlijks flink investeren op het gebied van productontwikkeling en service.

Uitgebreid wagenpark

Rent-All beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 100 wagens, waaronder personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en trailers.

De beste producten

Niet alleen zijn al onze producten high-end, we zorgen er ook voor dat ze uitstekend onderhouden zijn. Wij gaan voor het beste van het beste, zeker als het om onze producten gaat.

Groot assortiment

Met meer dan 15.000 artikelen verdeeld over 3 vestigingen behoren we tot de grootste licht, geluid en video leveranciers van Europa.

Professioneel team

Om onze klanten optimaal te bedienen, beschikken we over gemotiveerde en vakbekwame professionals.

Flexibel

Met ons uitgebreid assortiment, professionele medewerkers en groot wagenpark zijn we in staat om voor iedere klantvraag een flexibele en snelle oplossing te vinden.

Meer over Rent-All

Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van rigging, licht-, video- en audioapparatuur. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Onze marktleidende merken, in combinatie met toonaangevende partners, maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Spanje en van het Verenigd Koninkrijk tot Turkije: wij zijn ‘Your equipment supplier in Europe’.

Naast het hoofdkantoor in Bemmel heeft Rent-All vestigingen in Lier (BE), Castrop-Rauxel (DE), Nürnberg (DE) en Wil (CH). Rent-All is zowel veelzijdig als innovatief. De interne technische dienst ontwikkelt oplossingen die aansluiten bij de vraag van de klant. Dat maakt ons een van de weinige grote verhuurders die blijft investeren in nieuwe producten en technieken.