Medewerker Marketing & Communicatie

V/M, 32 -40 uur

Vacatures Kantoor
Wie zijn wij?

Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging. Rent-All levert een groot assortiment voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Onze marktleidende merken in combinatie met toonaangevende partners maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Spanje en van het Verenigd Koninkrijk tot Turkije: wij zijn ‘Your equipment supplier in Europe’. Rent-All Groep bestaat uit verschillende soorten bedrijven, van distributeur, verhuur, verkoop tot uitvoering. Op het hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Senior Marketing Medewerker.

Wat ga je doen?

Je bent helemaal thuis in het opzetten en ontwikkelen van een gestructureerde Marketing & Communicatie afdeling in een organisatie. Daarnaast ben je in staat de verschillende onderdelen van de Rent-All Groep te “branden” en te voorzien van de juiste look-en-feel. Je ontwikkelt zelfstandig en in samenspraak met directie plannen met impact. Hierbij word je ondersteund door 3 junior marketing medewerkers, die jij ook aanstuurt. Communicatie is jouw lijfspreuk.

Jij bent grafisch in staat om met grote trots te laten zien wat wij als Rent-All Groep doen. Hierbij krijg je hulp van onze lerende medewerker Media en Design. Je vindt het leuk om haar te begeleiden, ondersteunen en zoveel mogelijk kennis mee te geven.

Verder zet je business doelen actief om in concrete plannen en acties en draag je zorg voor de excellente uitvoering daarvan. Je bent mede verantwoordelijk voor het actief bouwen en uitdragen van onze bedrijfsidentiteit d.m.v. bijvoorbeeld het onderhouden van de websites en het effectief benutten van social media. Ook zorg je voor tijdige invulling en verspreiding van de diverse nieuwsbrieven.

Wat verwachten wij van jou?
 • Een hands-on mentaliteit en je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent een zelfstarter met actuele kennis en ervaring op het gebied van marketing;
 • Je beschikt over een HBO opleiding op het gebied van marketing, communicatie en/of design;
 • Je beschikt over redactionele vaardigheden en vindt het leuk om zelf te schrijven;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal;
 • Ervaring met verschillende Adobe programma’s (zoals Photoshop, InDesign en Illustrator);
 • Je hebt affiniteit met de eventbranche (een pré).
Wat bieden wij jou?
 • Een job tussen de 32 en 40 uur in een dynamisch, internationaal bedrijf met informele en no-nonsense omgangsvormen;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne, ruime werkplek waarin jij jezelf op professionele wijze kan blijven ontwikkelen;
 • 24 + 6 te sparen vrije dagen (bij fulltime dienstverband), 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en een laptop & telefoon van de zaak;
 • Een personeelskantine met uitgebreide catering voor een verse lunch (kleine eigen bijdrage) en voor de gezonde competitie de mogelijkheid tot poolbiljart en tafelvoetbal;
 • Een fitnessruimte waar personeel gratis gebruik van mag maken;
 • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk. Met iedere maand een gezellige borrel;
 • Doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen en opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo en veiligheid;
 • Een salaris dat aansluit bij jouw werkervaring en opleiding.

Is dit de vacature die bij je past?

Voor meer informatie neem je contact op met onze collega’s van HR op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats:

De Kazematten 21, Bemmel

Rent-All pand Bemmel | Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!