ASP Radio rental walkie talkie magazijn Lier Belgie technisch medewerker

Magazijn en technisch medewerker – Maak jij onze volgende sets walkie talkies klaar voor de festivals?

Rent-All België – V/M/X fulltime, 40 uren

19679391_10156333457237316_73969509067624328_o

Wie zijn wij:

Rent-All België is het Belgische filiaal van de Rent-All groep, die marktleider is in het verhuren van professioneel licht- geluids- en videoapparatuur. Tot onze klanten rekenen we de technische toeleveranciers en organisatoren van grote festivals, modeshows, theater, concerten en bedrijfsevenementen.

De afdeling ASP Radio Rental is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zenders, repeaters en voornamelijk walkie talkies voor festivals, concerten, sportmanifestaties en andere evenementen, in zowel binnen- als buitenland sinds 1992. Wij voorzien ook de juiste accessoires bij de toestellen zodat er in optimale omstandigheden gecommuniceerd kan worden.

Wij zoeken voor de afdeling Radio Rental op onze vestiging te Lier een Magazijn en technisch medewerker.

De functie:

Een levering of installatie “on the field” start met perfect onderhouden materiaal en een gestructureerde magazijnwerking. Het zal tot jouw verantwoordelijkheid behoren om het magazijn op orde te houden, toestellen te programmeren, sets klaar te maken voor vertrek en te controleren bij aankomst, …

Als technisch medewerker ben je mee verantwoordelijk voor de technische uitvoering van producties. Je staat, samen met je collega’s, o.a. in voor het plaatsen en aansluiten van zendersystemen, het leveren en ophalen van materiaal, het installeren en demonteren van zendapparatuur.

Tijdens het event kan je ingezet worden om problemen op te lossen of voor het “on site” leveren van service zoals technische permanentie, …

Jouw profiel:

In deze exclusieve niche kan je een unieke technische expertise uitbouwen, je volgt ontwikkelingen op de voet en bent steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Ook als je nog weinig ervaring hebt maar een passie voor het vak, krijg je de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen om zo je technische skills verder te ontwikkelen.

Flexibiliteit is jouw middle name; werken op avonden of in het weekend en last-minute veranderingen zijn geen uitzondering, deze hebben weinig invloed op jouw stressniveau.

Computers hebben weinig geheimen voor je, je leert snel werken met nieuwe programma’s.

Je beheert de Nederlandse taal en kan je vlot uitdrukken in het Engels.

Je bent communicatief, sociaal en een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig opdrachten afronden.

Rijbewijs B is een must, C of CE zijn pluspunten.

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Dagwerk

Wat bieden wij jou:

Een veelzijdige job in een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien. Een brede waaier aan opleidingen helpen je hierbij.

Een ruim aanbod aan projecten in diverse sectoren van festivals, concerten en shows, tot bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Dit zowel nationaal als internationaal.

Neem zeker ook een kijkje op www.radiorental.be

Voor onze vestiging:
Kelderveld 17, 2500 Lier, België

Rent-All vestiging Kelderveld 17 Lier zonsondergang grote 17 op zijgevel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Janssens, Afdeling HR, Rent-All België NV, op tel: +32 3 491 91 73 of solliciteer via vacatures@aspgroup.be

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!