Junior Accountmanager

V/M, Fulltime

Afb_Vac_Junior_Accountmanager_in_Tekst
Wie zijn wij?

Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio-, videoapparatuur en rigging. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht. Voor ons hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Junior Accountmanager.

Wat ga je doen?

Als medewerker op onze verkoopafdeling ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat de klantvraag op de juiste manier beantwoord wordt en communiceert hierover met de verantwoordelijke accountmanagers. Je ondersteunt de accountmanager bij het opstellen van offertes en de (administratieve) verwerking van de orders zodat deze juist en tijdig geleverd kunnen worden. Uiteraard krijg je een gedegen intern opleidings- en inwerktraject waarin je kennis opdoet van de vele producten voor onze verhuurmarkt. Een stage in ons magazijn maakt onderdeel uit van dit traject.

Wat verwachten wij van jou:
 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 3 niveau, bij voorkeur in een commerciële richting
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je bent resultaat gericht, proactief ingesteld met een hands-on mentaliteit
 • Je bent communicatief vaardig, zowel met collega’s als klanten
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO 3 niveau bij voorkeur in een commerciële richting. Wij vinden het belangrijk dat je een goede drive hebt om het beste resultaat voor de klant en voor ons bedrijf te realiseren. Je bent proactief ingesteld, ‘ziet’ werk liggen en steekt dus de handen uit de mouwen! Communicatief ben je vaardig, je kunt communiceren met mensen op verschillende niveaus zowel binnen de organisatie als met de klant. Communicatie in de Nederlandse en Engelse taal is geen probleem voor je. Je bent bereid om bij pieken over te werken en soms ook buiten de gebruikelijke kantoortijden. Tot slot ben je woonachtig in de omgeving van Bemmel.

Wat bieden wij jou?
 • Een fulltime job (40 uur) binnen een dynamisch, internationaal bedrijf met informele en no-nonsense omgangsvormen;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne, ruime werkplek waarin jij jezelf op een professionele wijze kan blijven ontwikkelen;
 • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling;
 • Een personeelskantine met uitgebreide catering voor een verse lunch (kleine eigen bijdrage) en voor de gezonde competitie de mogelijkheid tot poolbiljart en tafelvoetbal;
 • Een fitnessruimte waar personeel gratis gebruik van mag maken;
 • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk. Met iedere maand een borrel;
 • Doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen en opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo & veiligheid;
 • Een salaris dat aansluit bij jouw werkervaring en opleiding.

Is dit de vacature die bij je past?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze collega’s van HR op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Rent-All pand Bemmel | Vacature Accountmanager AV-Business

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!