RA-2021 (93)

Accountmanager AV-Business

V/M, fulltime

Ruime kennis van AV-producten & branche

RA-2021 (93)

Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht. Ter vervanging zoeken wij op ons hoofdkantoor een Accountmanager AV-Business

Als Accountmanager AV-Business ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en in stand houden van het klantenbestand voor de verhuur van AV, het verkennen van de markt en het creëren van afzet, zodat de omzet en het marktaandeel wordt vergroot. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het informeren van opdrachtgevers over het assortiment, de beschikbaarheid van producten en adviseren over alternatieven bij tekorten in de voorraad.

Ook het bewaken van de opvolging van gemaakte afspraken in de contracten en offertes. Daarnaast bepaal je de behoeftes in de markt door op proactieve wijze in te spelen en zo de opdrachten en leads in kaart te brengen. Hierbij hoort ook het volgen van ontwikkelingen van producten, bewegingen van concurrenten en de potentiële klanten in de markt. Naast deze taken werk je samen met de accountmanagers in andere vestigingen en deze ondersteun je in het verhuurproces.

Wat verwachten wij van jou:

 • MBO+ werk- en denkniveau als bijvoorbeeld commercieel medewerker of accountmanager
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie in de AV branche;
 • Kennis van en affiniteit met AV producten en sector
 • In staat prioriteiten te stellen en beschikt over een hands-on mentaliteit
 • Staat stevig in de schoenen en bent communicatief vaardig
 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Uiteraard neem je een vleugje humor en positiviteit mee

Op de afdeling commercie werk je samen met een team van 4 directe collega’s en rapporteer je aan de commercieel directeur.

Hoe ziet het werk eruit van een Accountmanager AV-Business?
Als Accountmanager AV-Business draag je verantwoordelijkheid voor de verhuur van materiaal voor diverse nationale klanten (bijvoorbeeld Musicals, tv-programma’s & een festival als Intents of Qlimax). Ook internationaal heeft Rent-All de afgelopen jaren naam gemaakt waardoor de verhuur van materiaal internationaal steeds meer werd (Bijv. Engeland / Spanje / Scandinavië & Dubai).

Uiteraard is het werk nooit zo leuk geweest zonder een fijn team om je heen. Een hecht en sociaal team, waarbij hard werken voorop staat en zeker ook humor aanwezig is. Je werkplek is een modern pand waarbij een mooie werkplek garant staat.

Wat bieden wij jou?

 • Een job binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
  • We hebben een cultuur waarbij we je in het diepe gooien en helpen je daarna uiteraard met zwemmen.
 • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
 • Je krijgt bij ons 24 vrije dagen + 6 extra dagen die je kunt sparen.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en aan het einde van het jaar een gratificatie en kerspakket.
 • Een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage)
 • Een sportschool die voor personeel gratis beschikbaar is
 • Een actieve personeelsvereniging voor een feest, een traan en geluk. Iedere maand een bedrijfsborrel met bier & bitterballen
 • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden,  je krijgt (interne) cursussen & opleidingen en er is aandacht voor arbo & veiligheid
 • We bieden je een salaris dat aansluit bij werkervaring en studie
 • Voor de functie is een mobiele telefoon(Android of Iphone) en een laptop onderdeel van je functie

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik of Amra, Afdeling P&O, op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!