SPARK_20210601_1559_Fairlight_1827

Medewerker TD Video

“Wist je dat elk product voorzien is van een tag?  Zo weten we precies wat het onderhoudsschema is of bijvoorbeeld de laatste keuring”
SPARK_20210601_1559_Fairlight_1821

Wij zijn Rent-All:
Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht. Ter vervanging zoeken wij op ons hoofdkantoor een Medewerker Technische Dienst Video.

Samen met je collega’s van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor de technische staat van onze verhuurmaterialen. Met jouw technische kennis en ervaring met audiovisueel materiaal, repareer jij onze videoapparatuur. Denk hierbij aan projectoren, beeldschermen, laptops, LEDpanelen en toebehoren,

Daarnaast verricht je service- en onderhoudsbeurten zodat het materiaal in perfecte staat kan worden afgeleverd bij onze klanten. Overige werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsklaar maken van nieuwe materialen, het taxeren van schades, het klant specifiek maken van bestelde materialen en de administratieve afwikkeling van je werkzaamheden.

Ben jij de ideale kandidaat?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van elektronica/elektrotechniek of podium- en evenemententechniek
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het onderhoud, de reparatie, en het aanpassen van video, licht- en geluidsapparatuur
  • Je weet van aanpakken, bent positief ingesteld en bent in staat zowel zelfstandig als in een team te functioneren
  • Specialistische kennis op het gebied van video, projectoren of LED is een pré, maar deze kennis kun je ook bij ons opdoen met de juiste motivatie

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime baan (40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
  • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
  • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & bedrijfskleding
  • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage). Ook is er de gym voor het personeel gratis beschikbaar.
  • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk
  • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo en veiligheid.
  • We bieden je een salaris dat aansluit bij werkervaring en studie

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik of Amra, Afdeling P&O, op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!