Katalog_2014_Druckerei.indd

Keurmeester TD Rigging

“Wist je dat Rent-All ruim 7500 motortakels in de verhuur beschikbaar heeft”
SPARK_20210601_1526_Fairlight_1529

Wij zijn Rent-All:
Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht. Ter vervanging zoeken wij op ons hoofdkantoor een (Aankomend) Keurmeester Rigging.

Samen met je 2 directe collega’s van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor de technische staat van onze rigging materialen.  Met jouw technische kennis en ervaring met hef- en takelmateriaal, keur en repareer jij onze hand- en motortakels, truss, personenliften, ladders, klimtuigen en toebehoren.

Daarnaast verricht je service- en onderhoudsbeurten zodat het materiaal in perfecte staat kan worden afgeleverd bij onze klanten. Overige werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsklaar maken van nieuwe materialen, het taxeren van schades, het klant specifiek maken van bestelde materialen en de administratieve afwikkeling van je werkzaamheden.

Ben jij de ideale kandidaat?

  • Je hebt ervaring of interesse in het onderhoud, de reparatie, en het aanpassen van bijvoorbeeld hef- en takelmaterialen
  • Je weet van aanpakken, bent positief ingesteld, fysiek gezond en bent in staat zowel zelfstandig als in een team te functioneren
  • Veiligheid is jouw topprioriteit!
  • LET OP! de functie is ook geschikt voor starters. De collega’s begeleiden je graag! Motivatie en interesse is nog wel belangrijker.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime baan (40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
  • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
  • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & bedrijfskleding
  • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal, sportschool en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage).
  • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo en veiligheid.
  • We bieden je een salaris dat aansluit bij werkervaring en studie

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik of Sabina, Afdeling P&O, op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!