Hoofd Technische Dienst

Fulltime, Bemmel

Thijs  | Medewerker TD Audio
RA-2021 (79)

Wij zijn Rent-All:
Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht.  Op het hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Hoofd Technische Dienst.

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de technische staat van de verhuurmaterialen van Rent-All. Je verzorgt samen met jouw voormannen voor de planning van technische aanpassingen en het periodiek onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen en het optimaal functioneren van de storingsdienst. Je taxeert eventuele schades en stuurt het reparatieproces aan. Dit doe je samen met de medewerkers Technische Dienst (30 fte). Iedere afdeling heeft zijn eigen voorman en samen zorgen jullie voor een optimale verhuurkwaliteit van ons materieel.

Daarnaast adviseer je de Manager Operations en de afdeling Verkoop bij technische beslissingen. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt ruime leidinggevende ervaring als teamplayer in een technische omgeving
 • Kennis en affiniteit met AV materiaal is een pré
 • Je bent op de hoogte van relevante technische ontwikkelingen
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving (NEN, ISO en ARBO)

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan (40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
 • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
 • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld en een transparante pensioenregeling
 • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage). Eind 2021 zal er een gym worden geopend.
 • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk
 • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo en veiligheid.
 • We bieden je een salaris dat aansluit bij werkervaring en studie

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Veenstra, Hoofd P&O, op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!

Reparatie LED paneel op de TD in Bemmel