0033_rohhz-joey_3518

Financieel Administratief Medewerker

V/M fulltime 40 uur

RA-2021 (93)

Wij zijn Rent-All:
Rent-All is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.

Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht.  Op het hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Financieel Administratief Medewerker.

Wil jij als Financieel Administratief Medewerker een bijdrage leveren aan verdere professionalisering? Dan zoeken we jou!  In deze functie ben je, samen met 10 collega’s, verantwoordelijk voor een correcte administratieve en financiële verwerking van alle voorkomende werkzaamheden voor zowel onze nationale als internationale ondernemingen. Je vindt het een uitdaging om de (digitale processen) vorm te geven. Je hebt dagelijks veel contact met je collega’s op de administratie.

Je belangrijkste taken binnen de functie zijn het genereren en verwerken van verkoopfacturen en registreren en boeken van inkoopfacturen, het klaarmaken en verwerken van betalingen, het verwerken van bankmutaties, het bijhouden van grootboek en uiteraard controlewerkzaamheden van jouzelf en de collega’s.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt een MBO opleiding op financieel administratief gebied afgerond
 • Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Als je een specialisatie hebt zoals crediteuren- of debiteurenbeheer, kennis van internationale financiën of bijvoorbeeld fiscaal recht dan is dit zeker een pré.
 • De voertaal is Nederlands en Engels, het is een pré als je de Duitse taal vaardig bent

Welke skills neem je mee?

 • Je bent een teamspeler die cijfermatig sterk is
 • Je bent accuraat en kunt omgaan met deadlines
 • Je bent communicatief sterk en hebt een hands-on mentaliteit

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan (40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
 • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
 • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld en een transparante pensioenregeling
 • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage). Eind 2021 zal er een gym worden geopend.
 • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk
 • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor arbo en veiligheid.
 • We bieden je een salaris dat aansluit bij werkervaring en studie

Standplaats:
De Kazematten 21, Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Veenstra, Afdeling P&O, op tel: 026-3255392 of solliciteer direct via onderstaande button:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!